Wat zijn de mailserver instellingen?

1 minutelezen

Let op: mail.hostingvoorwebsite.nl kent een limiet van 1000 berichten per uur. Dit doen we om misbruik (spam) te voorkomen.
Er is een CC/BCC limiet van 25 per bericht. Wil je meer berichten sturen? Neem dan contact op met support voor de alternatieven die wij te bieden hebben.

Inkomende mailserver (POP of IMAP)

Servernaam: mail.hostingvoorwebsite.nl
SSL: Ja: Automatisch
Poort: 993 (IMAP) of 995 (POP)
Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie: Nee
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: uw emailadres
Wachtwoord: wachtwoord horend bij het emailadres

Uitgaande mailserver (SMTP)

Servernaam: mail.hostingvoorwebsite.nl
SSL: Ja: Automatisch
Poort: 587 of 465 (probeer 465 wanneer 587 niet werkt)
Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie: Nee
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: uw emailadres
Wachtwoord: wachtwoord horend bij het emailadres

Wanneer u de eigen mail server aliassen gebruikt: mail.uwdomeinnaam.nl dan dient u zelf een SSL te hebben voor domeinnaam en mail. U kunt met de eigen mail server alias ook zonder SSL gebruikmaken. Zet SSL dan uit. Wij raden dit om beveiligingsredenen wel af.

Related Knowledge Base Posts