Link building

Home – Link building

Link building

Home – Link building

Link building

(zorgen dat je website autoriteit krijgt)

Link building is simpel uitgelegd, het plaatsen van links op pagina(s) met een hoge page ranke (sterke autoriteit). Het bouwen aan een netwerk van linkpartners, verwijzingen en vermeldingen in bijvoorbeeld blogs, noemen we “link building”.
Met een evenwichtige link building aanpak groeit het “gewicht” van je domeinnaam en pagina’s waardoor google je belangrijker vind. Link building heeft dus direct effect op de vindbaarheid. Het is een belangrijk onderdeel voor zoekmachine optimalisatie.

Wat is bepalend voor de autoriteit van een domeinnaam/link?

  1. De autoriteit van je domeinnaam (bijvoorbeeld swopmedia.nl)
  2. De autoriteit van je pagina’s (bijvoorbeeld https://swopmedia.nl/hosting)
  3. De link autoriteit (interne links en backlinks: links vanaf andere websites naar jouw website)

Hoeveel autoriteit je domeinnaam, pagina’s of de inkomende backlinks hebben is iets wat alleen de grote zoekmachines goed weten.

Link Building is niet gratis
Los van de tijd die erin gaat zitten om uw webpagina’s aan te melden bij partners, blogs etc, vragen de meeste beheerders van de “betere” websites met een hoge autoriteit geld voor de vermelding. Een voordeel is dat er dan ook niet van je verwacht wordt dat je terug linkt. Bovendien weet je dat je meteen kwaliteit back-links krijgt.

Aanpak maatwerk of pakket
Voor uiteenlopende bedrijven verzorgen we de link building en dit doen we bij voorkeur met een strategie waarbij we volledig op de inhoud naar de juiste partners zoeken. Ook kan het voorkomen dat er inhoud (tekst) moet komen voor de verwijzing. Bijvoorbeeld een blog of een deel van een blog.

Afhankelijk van budget maar ook tijd en de belangen is het ook zeer zeker nuttig om te kiezen voor de link-building pakketten. Uw back-links worden op hoogst relevante pagina’s geplaatst binnen ons netwerk.

Linkbuilding pakketten