welke taal spreekt jouw doelgroep?

Je doelgroep aanspreken

Reclame is voor ons “communiceren met je doelgroep”. Dat klinkt als een open deur maar dat is het helaas niet. Veel bedrijven denken dat “groots” adverteren en producten en diensten zo mooi mogelijk presenteren de enige manier is om tot resultaat te komen.

Wij geloven er echter in dat het vooral om je doelgroep gaat. Wanneer de producten of de dienstverlening goed is, dan is er mits de juiste doelgroep aangesproken wordt, vanzelf een markt die gaat afnemen. Het begrijpen van je doelgroep en in de juiste taal aanspreken is wat het verschil maakt.

welke taal spreekt jouw doelgroep?

Reclame

Onder de noemer reclame bieden we een totaal pakket aan, aan diensten waarbij altijd de basis bestaat uit de “authentieke” eigenschappen van bedrijf, product en/of dienst. Begrijpen we je niet, of kunnen we ons niet vereenzelvigen met de diensten of producten, dan geloven wij erin dat we geen goede match zijn.

Puur, oprecht en een sterke “echte” boodschap is waar we vanuit gaan bij iedere opdracht. Dat doen we door vooral veel te luisteren en in sommige gevallen uw producten/diensten zelf te gaan ervaren. Wanneer gewenst, komen we graag in contact met klanten zodat we vanuit de bron, te horen krijgen waarom ze kiezen voor je bedrijf, product of dienstverlening.

Wie zijn je klanten?

Graag leren we je klanten kennen om te weten wat ze bezig houd. We willen als het ware onderdeel uitmaken van wie ze zijn. Op die manier kunnen we beter met ze communiceren en blijft de boodschap zijn oorspronkelijke kracht behouden. SWOP neemt graag de tijd om een duidelijk beeld te krijgen van uw doelgroep, producten en/of dienstverlening.