office 365

Altijd en overal vertrouwd werken met alle Microsoft programma’s

Office 365 is al jarenlang een begrip. Gebruik je word, excel of andere programma’s dan maak je gebruik van Office 365. Inmiddels is Office 365 veranderd in Microsoft 365, maar het biedt je nog steeds hetzelfde. Overal en altijd efficiënt werken met de vertrouwde Office applicaties. Op desktop, laptop, tablet én mobiel.

365 licenties
SWOP biedt alle mogelijke licenties aan voor zowel single user als voor complete afdelingen en volledige bedrijven. Een singel user licentie Microsoft 365 Business Basic is er al v.a. € 99,99 per jaar.

Wij bieden volledige ondersteuning voor installatie/configuratie en systeembeheer/support. Duidelijke afspraken en betaalbare tarieven.

Persoonlijk contact & ondersteuning
Zowel per email als per telefoon weten wij wie u bent en hebben we persoonlijk contact. We geven altijd vrijblijvend advies en passende ondersteuning m.b.t. Microsoft 365 producten/diensten.

U kunt de licenties bij ons aanschaffen en indien gewenst ook de installatie & configuratie aan ons uitbesteden. Dit kunnen wij in de meeste gevallen op afstand doen.

Doorlopend ondersteuning nodig?
In samenwerking met qbitz bieden wij totaal oplossingen op het gebied van it.
Dit betekend dat u op de manier die u past, de beschikking krijgt over de juiste ondersteuning voor al uw computer ofwel it gerelateerde zaken.

Licenties

Microsoft 365

ONDERSteuning

Uw it afdeling

Remote ondersteuning

Bij remote ondersteuning bieden wij support voor uw it gerelateerde vragen en lossen we wanneer mogelijk direct problemen op. Dit doen we via Teamviewer waarmee wij verbinding maken met uw computer.

Support op locatie

Op afspraak komen wij bij u langs om u van de gewenste support te voorzien. Onze it’ers hebben de skills en ervaring om u goed vooruit te helpen.

Installatie & configuratie

De installatie & configuratie van uw office programma’s en of office email accounts kunt u aan ons overlaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Specifieke wensen of meer dan 3 werkplekken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.