Zomaar een website laten bouwen? Vast niet!
Uw bedrijf is uniek! uw klanten ook maar ze hebben keuze uit tal van aanbieders (uw concurrenten).

Wat maakt het dat ze voor uw diensten en of producten kiezen?
Waarmee overtuigd u ze?

Allemaal vraagstukken waarop u als ondernemer zo goed mogelijk antwoord op probeert te hebben.

De dienstverlening en of producten dienen aan te sluiten bij de wensen maar ook de “verwachting” van uw klanten. Daarom is het van groot belang dat om te beginnen uw website in lijn is met de huisstijl van uw bedrijf. Foto’s, teksten en de presentatie van diensten, producten maar ook personeel dient optimaal aan te sluiten bij uw bedrijfsvoering en ambities.

VOORBEELDEN

Wat we al gedaan hebben

Het land van Ham & Kaas

Een goed voorbeeld van een functionele website van een groeiend horecabedrijf. Van uitgebreid zelf je catering menu offerte opvragen tot simpel snel contact.

Laten zien wat je bouwt

Dit metselbedrijf laat met mooie foto’s en informatie zien wat ze doen en waar ze voor staan. Een no nonsense bedrijfssite.

Verdien aan zon op je dak

BOZON Eindhoven heeft een branded website gekregen met koppelingen met hun solar calculatie systeem. We maken o.a. ook de content van hun socials.

Info & leads genereren

Deze informatieve website sluit naadloos aan op zowel de huisstijl als het thema “gietvloeren”. Doel: informeren en offerteaanvragen genereren.

Huren voor een feestje

Kies uit verschillen spullen voor een geslaagd feestje, kies het moment van huren en verstuur je aanvraag. Deze website maakt het makkelijk en snel mogelijk.

Bouw & Renovatie

Voor Vastre hebben we een heel mooie branded website gemaakt. De Facebook posts zijn geïntegreerd op de website.

Webshop met inpakservice

Cadeaushop boordevol met leuke verschillende producten. Bij een aantal producten kun je zelf de cadeauverpakking samenstellen.

Zelf schutting berekenen

Deze grote website bestaat uit een geavanceerde webshop, informatieve pagina’s en rekentools. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de kosten van je schutting uitrekeken.

Tegelshop

Bestel online de mooiste tegels. De snijmarge tool zorgt dat je altijd precies voldoende tegels in huis haalt. We deden ook de branding voor zunaru.nl

OOK EEN WEBSITE NODIG?

Website laten maken

Of u nu een schilders-, auto- of bouwbedrijf heeft of bedrijfsadviseur bent, uw online aanwezigheid is van groot belang. Tegenwoordig zoekt men eerst online naar diensten en producten. De eerste indruk zal daarom bijna altijd bestaan uit een bezoek van uw website of social media profiel(en).

SWOP Media zet in op de vormgeving en bouw van websites die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, ambities en doelgroep (uw klanten).

Dit doen we met bewezen methodes & techniek. Vanaf het prille begin van het www (world wide web) zijn we als professionals actief met bijna alle facetten van het internet. Het is die ruime ervaring die voor ons het vormgeven en ontwikkelen ofwel bouwen van websites tot een ambacht maakt.

We ontwerpen uw website op basis van uw bestaande huisstijl. Indien u geen huisstijl heeft kunnen wij deze voor u verzorgen.

Uw website vindbaar en voorzien van professionele webteksten. Ondersteuning bij/of creatie van fotomateriaal en korte filmpjes.

Een website laten bouwen voor uw bedrijf, stichting, vereniging of evenement?

Maak je website beter!

Gratis en vrijblijvend je website laten onderzoeken

Wa kost da?

Wil je meteen weten wat je nieuwe website of webshop gaat kosten? We geven je graag meteen al een indicatie. Daarna nemen wij vrijblijvend contact met je op.