Online marketing

Home – Online marketing

Online marketing

Home – Online marketing

Gevonden worden op google

Uw website is online, uw social media aanwezigheid is tot stand gekomen.
U bent zichtbaar voor de mensen die uw bedrijf kennen of weten te vinden, maar dan?

De eerste prioriteit is gevonden worden.

Online marketing is volgens Basco Webworks, de kennis te zorgen gevonden te worden en aansluiting te krijgen met uw doelgroep.
Het beperkt zich niet tot het inzetten van uiteenlopende advertentie-campagnes. Het dient de focus te hebben vanuit de kracht van uw onderneming uw diensten en of producten onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Dit doen we vooral door te werken met doelgroep-segmentatie, engagement (betrokkenheid) en geo-targeting. De zoekmachine optimalisatie van uw website om de vindbaarheid te verbeteren gaat daar altijd aan vooraf.

Met uw website gevonden worden

Online marketing is de verzamelnaam voor alle online marketing. SWOP Media richt zich op conversie gerichte marketing. Logisch denkt u? Wij vinden van niet. Want veel bureau’s bieden u een abonnement aan op basis van gekaderde pakketten. Echter heeft dit bijna altijd als effect dat u enkel een eerste periode statistisch gezien resultaat boekt. Praktisch gezien heeft u daar op korte termijn wat aan, maar op de langere termijn wordt de concurrentiestrijd gestreden.

SWOP Media biedt een mix van online-marketing aan zodat u niet enkel gevonden wordt, maar ook daadwerkelijk meer haalt uit uw online aanwezigheid. De conversie-optimalisatie moet dan wel leiden tot groei.

Gevonden worden door je doelgroep

De verschillende facetten waarnaar we kijken wanneer we advies geven m.b.t. uw online marketing zijn o.a.

Met wanneer nodig voorafgaand: doelgroep-bepaling & doelgroepsegmentatie; zoekwoorden analyse, concurrentie onderzoek (kan beperkt zijn tot enkel zoekvolume), onderzoek positie index, nulmeting optimalisatie (organisch), SEM meting (wat is er aanwezig, welke mogelijkheden zijn er), Social media positie (edge-rank), SMA (social media advertising).

Per klant wordt bekeken welke van de verschillende disciplines ingezet dienen te woorden voor gewenst resultaat. Voor bijna ieder budget zijn er tal van mogelijkheden. In een aantal gevallen kunt u met een gedegen advies bovendien ook zelf aan de slag.

Cross-mediaal kunnen wij uw volledige marketing, reclame en promositie activiteiten verzorgen en ondersteunen.