ZULLEN WE SAMEN RECLAME MAKEN?

Ondernemen in deze tijd is voor veel ondernemers pittig. Het vraagt om doorzettingsvermogen en creativiteit. In een tijd waarin we horen dat we “samen corona eronder kunnen krijgen”, zijn er veel ondernemers die het zwaar hebben. Zij vechten voor het bestaan van hun bedrijf. Ondernemen is vooruit kijken, het is vallen en weer op staan. Het is vanuit iedere situatie de beste nieuwe kansen creëren.

Vanuit die gedachte, met een prachtige klantenkring, geloofd SWOP Media er in dat samenwerken nu en in de toekomst nog belangrijker wordt.

Met doesamenaanreclame.nl ontwikkelen we een formule welke enkel een succes kan worden door en met de deelnemers.

Doe je nog aan reclame? Maar twijfel je aan de uitgaven voor de verschillende campagnes? Heb je moeite om de doelgroep te bereiken of heeft je bedrijf juist een grote doelgroep waarmee je best ook andere ondernemers kunt helpen? Wil je besparen op je reclame?

Dan is “doe samen aan reclame” een leuke formule om samen te werken, ondertussen in contact te komen met bedrijven met diensten/producten die aansluiten op die van jou. En bovendien kun je er ook nog een goede cent mee bezuinigen.

Delen van deze blog helpt ons aan deelnemers die “samen” reclame kunnen maken voor hun onderneming.