26 October, 2020

ZULLEN WE SAMEN RECLAME MAKEN?

Ondernemen in deze tijd is voor veel ondernemers pittig. Het vraagt om doorzettingsvermogen en creativiteit. In een tijd waarin we horen dat we “samen corona eronder kunnen krijgen”, zijn er veel ondernemers die het zwaar hebben. Zij vechten voor het bestaan van hun bedrijf. Ondernemen is vooruit kijken, het is vallen en weer op staan. Het is vanuit iedere situatie de beste nieuwe kansen creëren.

Vanuit die gedachte, met een prachtige klantenkring, geloofd SWOP Media er in dat samenwerken nu en in de toekomst nog belangrijker wordt.

Met doesamenaanreclame.nl ontwikkelen we een formule welke enkel een succes kan worden door en met de deelnemers.

Doe je nog aan reclame? Maar twijfel je aan de uitgaven voor de verschillende campagnes? Heb je moeite om de doelgroep te bereiken of heeft je bedrijf juist een grote doelgroep waarmee je best ook andere ondernemers kunt helpen? Wil je besparen op je reclame?

Dan is “doe samen aan reclame” een leuke formule om samen te werken, ondertussen in contact te komen met bedrijven met diensten/producten die aansluiten op die van jou. En bovendien kun je er ook nog een goede cent mee bezuinigen.

Delen van deze blog helpt ons aan deelnemers die “samen” reclame kunnen maken voor hun onderneming.

OUT OF BUSINESS??

OUT OF BUSINESS??

Gaan we OUT OF BUSINESS??? 3e week februari,.. allerlei plannen. Dagelijks helpen we onze klanten "zichtbaar" zijn. Gevonden te worden, hun verhaal te vertellen. Het voelde als dat we een nieuwe fase in zouden gaan. En wat voor fase maken we door met zijn allen. Nu...

Website echt beter vindbaar met https?

Je website beter vindbaar met https (SSL)? We stellen onszelf deze vraag ook al een tijdje. Is SSL daadwerkelijk een verbetering voor de vindbaarheid van je website? Voordat we antwoord geven op die vraag leggen we je graag uit wat SSL precies is en waar het voor dient.

Symbolen in Linkedin header(s) en waarom het werkt

Symbolen in Linkedin header(s) en waarom het werkt

Linkedin... hoe zorg je dat je een beetje opvalt? In dit blogje een overzicht van symbolen die werken op je Linkedin Reclame professionals en marketeers zijn altijd opzoek naar manieren om er bovenuit te steken. Opvallen is belangrijk! Naar onze mening begint dat met...

Veilige webshop? Begint bij uw computer(s)

Veilige webshop? Begint bij uw computer(s) Bij de veiligheid van webshops (e.a. type websites) wordt bij veiligheid eerst gedacht aan het beveiligen van de webshop zelf. Dat is uiteraard terecht maar de beveiliging van uw eigen computers is ook van belang. Niet alleen voor de veiligheid van de lokale data in uw eigen netwerk maar […]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *